söndag 2 januari 2011

Deppig

I dag har varit en sån där blädag, då jag bara vill dra täcket över huvudet och gråta. Finns ingen direkt anledning till denna blädag, den bara är.
Är lite orolig över Nova som på nyårsafton inte alls var sig själv, hon låg mest och sov. Hon följde med svärmor hem så slapp hon gå hem själv mitt i natten. När hon kom hem igen på nyårsdagen var hon som vanligt...i en minut ungefär innan hon började pipa och sedan lägga sig ner. Så har det varit sedan dess. Hon ligger ner och springer inte ens till dörren när det ringer på. Hon verkar ha ont i ena benet men vi hittar inget konstigt när vi klämt och dragit, inte heller i tassen om det skulle vara någon glasbit eller sticka som sitter där. Vi får se om det blir bättre. Hon dricker bra men äter lite mindre, snodde inte ens Elias macka som låg på bordet halva dagen innan den hamnade i soporna, så något är det och det gör mig orolig.

Den här dagen har bara spenderats i soffan typ, Tomas och barnen gjorde cars pussel i 3D som Elias fick i julklapp. Rätt tufft blev det =)

Nu väntar jag på att det ska bli kväll, så jag kan sova...

1 kommentar:

Maria sa...

Skickar massa styrke Kramar !
Och hoppas snart Nova är sej själv igen.