söndag 22 november 2009

Ulliz var är du vännen?!

Min vän Ulrika Ruke försvann från sitt hem i Sigtuna under torsdagsnatten (19/11). Hennes handväska hittades på stockholms universitet och hennes mobil är pejlad i bålsta. Hemma sitter hennes man och fyra barn och bara väntar.
Det finns inga spår efter henne... Bara borta...
Du måste komma hem nu!

Jojje, barnen och Fredrick jag tänker på er och önskar att jag kunde hjälpa er på något sätt!

9 kommentarer:

Perlamarela sa...

Jag läser och lider med alla inblandade! Jag önskar att jag också kan hjälpa på något sätt. Jag skall försöka koppla ditt inlägg till min blogg annars lägger jag in en vanlig länk. Har du skrivit på FL? Det borde också vara nyttigt eftersom sidan är så populär.
Kramar!

Linda sa...

Jag tror inte man får efterlysa på FL. Ska kolla upp det!

Perlamarela sa...

Om du inte får skriva rakt ut kan du starta ett inlägg på olika forum och berätta att du är orolig och låtee det framgå fakta kring försvinnandet och fråga om folk har tips på vart du kan lägga ut efterlysningen på nätet. Då får du både ut det du vill säga och kan få ytterligare tips på vart du kan skriva och be om hjälp.

Linda sa...

Det finns en grupp på FB. Jag har länkat min blogg därifrån också. Jag ska se var mer det finns att göra. Jag hoppas att familjen kontaktar efterlyst om hon inte kommer hem tills i morgon.

FrökenJ sa...

Oj, vad hemskt!! :-O Jag hoppas verkligen hon kommer hem! Ryser och bidrar genom att länka i min blogg också! Tänker på dig och hennes familj! KRAM!

Perlamarela sa...

Har det här hänt tidigare?Fanns det anledning för försvinnandet? Om inte så låter det läsligt:(.Jag håller tummarna hårt att hon kommer tillbaks snart!

Linda sa...

Nej det har inte hänt tidigare. Fortfarande inget nytt...

Perlamarela sa...

Fy sjutton:(:(:(

Chellio sa...

Men fy vad läskigt. Hoppas hon kommer tillrätta snart.
Kram