söndag 8 februari 2009

4-6 månader gick snabbt!

I fredags ringde psykologen från öppenmott. De hade prioriterat mig stenhårt och får börja KBT redan på tisdag. Blandade känslor eftersom jag inte riktigt förstår hur det ska hjälpa mig. Dessutom är jag lite sur, hade jag fått veta det bara 3 dagar tidigare hade jag sluppit ta medicin som jag mådde så dåligt av i flera dagar.
Men nu är det på gång iallafall. Hoppas det funkar!

4 kommentarer:

Anonym sa...

EMDR kanske vore något för dig? Du får prata igenom men psykologen vad hon har för tankar att KBT skulle innebära i ditt fall.

Skönt att slippa medicinerna...Ofta har antidepressiva inte bättre effekt än placebo. Den upplevda effekten tror jag ofta är psykisk. Dessutom tar det så lång tid innan de kan ha någon effekt att magsjukorna kanske redan är på tillbakagång då. Blir spännande att se hur det går nu när du får lite riktig hjälp!

Linda sa...

Jag vet inte riktigt vad EMDR är, jag googlade lite men det verkade som det skulle funka mest på PTSD och det är väl inte riktigt det jag har.
HUr som haver så känns det skönt att det är dags i morgon,det kan ju inte bli så mycket sämre?
Medicinerna vet jag inte vad jag ska göra med. Jag fortsätter med dem tills i morgon. Läste att KBT ofta används med ssri preparat så dumt att sluta om jag ska börja igen.
Kul att du läser och kommenterar.

Anonym sa...

Skönt det gick så fort, troligtvis lär Du trots allt få fortsätta med tabletterna.
Jag kunde inte åka i väg till sjukhuset till doktorn i Lycksele idag pga Elin är fortsatt sjuk.
Ha de så bra Du kan.
Lycka till i morgon.
Kram, kram Åsa

Linda sa...

Vad tråkigt Åsa!